Om Oss

Pro One- din profilleverantör

Vi på Pro one har jobbat med profilkläder mot återförsäljare sedan 2005 vilket ger oss över tio års erfarenhet. Vår styrka är vår kunskap och vilja att göra det extra till dig som kund och dina kunder. Vi på Pro one lagerför våra produkter i vårt höglager vid vårt huvudkontor i Uddevalla. För att kunna kontrollera hela processen från din idé till färdig produkt har vi även ett inhouse tryckeri och inhouse designers vilket gör att vi ihop med dig alltid kan säkerställa kvalitén. När korrekturprovet är godkänt kan vi starta produktionen.

Vårt breda sortiment med plagg från mössor till jackor och t-shirt gör oss till en bred leverantör av profilkläder och funktionskläder. Då vi ser oss som en flexibel leverantör gör vi specialdesign av kläder i mindre upplagor. Har du en accentfärg på din logotype skulle vi exempelvis kunna byta ut snöret runt luvan på en hoodie för att matcha ditt företags färg vilket gör din profiltröja extra unik. Skulle du behöva hjälp med att designa produkter för ditt ändamål kan vi även hjälpa er med det då vi har kunnig personal inom digital design som gärna gör ett förslag till er.

Med allt detta vill vi på Pro one att ditt företag skall synas precis som det förtjänar. Det skall vara och är enkelt att jobba med oss då vi vill frigöra din tid till försäljning, vi ordnar resten kring dina produkter. Vi på Pro one hoppas på ett lång och fantastiskt samarbete med just dig.