SPECIAL

Har du en dröm om att starta ett eget varumärke? Har du idéen men inte verktygen? Vi på Pro One har verktygen som hjälper dig att starta upp ditt nya varumärke inom kläder.

Vi kan designa dina specialkläder precis som du vill med våra leverantörer. Dina idéer kommer att göras en skiss på som du sedan godkänner och då börjar det roliga. Vi har en tät kontakt med våra fabriker som vi även besöker flera gånger per år.

Några av alla valmöjligheter du har när du tänker, ritar och designar ditt varumärkes kläder beroende på typ av plagg är följande. Trycket på din logotyp eller ett snyggt tryck på en t-shirt kan tryckas med färg eller broderas. Du kan välja olika färger på dragkedjan mot färgen på tyget exempel röd dragkedja mot en marinblå jacka. Zip pullers som sitter på dragkedjan kan också den få en kontrastfärg som en liten snygg detalj på exempel en jacka.

Som du läser så finns det (nästan) inga begränsningar vad vi kan göra för dig eller dina kunder. Oavsett om kläderna är arbetskläder, butikskläder, träningskläder eller vardagskläder fixar vi det för dig.

Då vi har lager och kontor i Uddevalla med designer, logistik och tryckeri har vi all kunskap inom väggarna vilket är vår stora styrka för att snabbt och enkelt kunna ge dig information oavsett var du är i processen. Välkommen in till oss på Pro One AB.

Vi säljer endast till auktoriserade återförsäljare